Fisk levert på døren

Fisk levert på døren?
Bestill i vår nettbutikk og få fisk levert på døren!

Fisk eller skalldyr levert på døren

Stadig flere ønsker å få fisk levert på døren. Vi er nettbutikken der du gjennom noen enkle tastetrykk kan få unnagjort din fiskehandel! Bestill fisk på nett og få alt levert på døren– enkelt, trygt og billig.

Vi ønsker å forenkle folks hverdag ved å tilby rask levering av fisk eller skalldyr levert på døren til deg. Ved å benytte deg av våre tjenester unngår du tunge løft, impulskjøp og hektiske handleturer. Samtidig får du mer tid til de virkelig viktige tingene i livet, som venner, familie og fritidsinteresser.

Fordeler med å få fisk eller skalldyr levert på døren:

  • Billigere enn fiskebutikker og matkjeder
  • Aller beste kvalitet som det er mulig å fremskaffe
  • Levering på døren til avtalt tid
  • Hyggelige kundebehandlere
  • Gratis levering ved kjøp over 1000 kr

Bestillefisk.no gir deg bedre vareutvalg enn hva du er vandt med dagligvarebutikkene, til en bedre kvalitet og til en lavere pris. Vi er en nettbasert butikk og sparer dermed utgifter i forbindelse med lagerplass, utsalgssted og store lønnsutgifter. Isteden kan vi fokusere på å finne de riktige varene for deg direkte fra leverandører, uten fordyrende mellomledd. På denne måten kan du som kunde velge mellom et rikt utvalg av fisk og skalldyr, levert på døren til samme pris, som om du skulle dratt i butikken og tatt med fisken hjem selv.

Kom i gang i dag ved å velge hvilken fisk eller skalldyr du ønsker å bestille i menyen på toppen. Du registrerer leveringsadresse i siste steg av vår enkle bestillingsprosess. Du er bare noen tastetrykk unna å bestille fisk eller skalldyr levert på døren.

Betaling gjør du ved levering på døren. Du kan betale kontant, med BankAxept eller Visa (ikke MasterCard).

  • Bestillefisk.no – Stedet for å bestille fisk levert på døren !

Legg igjen en kommentar