Login

Register

Login

Register

Kundesenter

Våre selgere er joviale og fiskeelskende, de svarer mer enn gjerne på spørsmål om du ikke finner svar på de her. Send en e-post, eller ring på mobil 993 39 224

Om produktene

Det meste av vår fisk og skalldyr er fisket i Norge og norskprodusert. Dette ser du ved å se etter Norsk Sjømat logoen.

Fisken er filetert og fryst på havet slik at den skal holde aller beste kvalitet når den kommer på middagsbordet. Fisk produsert etter denne metoden er villfisk som i stor grad eksporteres ut av landet. Noen varianter som linefisket Torskefilet og Steinbilfilet har også fått Fiskeridirektoratets Quality Award stempel.

Alle pakker kommer med datostempling for pakking og utløp, opprinnelsesland, samt produsent.

Levering

Vi leverer hjem til deg til avtalt tid og sted. Oslo og Omegn er vi 2 ganger per uke. Sørlandet og Østlandet forøvrig annenhver uke. Ta kontakt for å avtale tidspunkt for levering.

Betaling

Betaling utføres ved levering av varene. Slik får du kontrollert at alt stemmer og du får også en hyggelig historie rundt handelen om blant annet fiskemetode, båt, med mere. Våre kundebehandlere kan mye om fisk og de fleste har selv jobbet på havet.

Du kan betale med bankkort, kredittkort eller kontant.

Retur

Skulle du av en eller annen grunn ikke være fornøyd med varene så kontakt oss på retur@dennorskefiskebilen.no
Vi henter fisken som ikke sto til forventningen og erstatter den med ny.

Det er viktig at vi kan få hentet det som er igjen av varen du ønsker å returnere. Det er fordi vi må kontrollere hva som gikk galt med denne varen og sørge for at feilen ikke gjentar seg.

Legg igjen en kommentar