Login

Register

Login

Register

Grillet sitrusmarinert kveite med ruccola og cashewnøtter

kveiteGi kveiten en sommerlig smak med lime, sitron og timian, og server med salat og brød. Denne oppskriften vil imponere både i utseende og smak.

Ingredienser

- +

400 g  kveitefilet, uten skinn og bein
0,5 stk  lime
0,5 stk  sitron
1 ts  rosépepper
1 ts  timian, frisk
1 dl  olivenolje

Salat

1 pakke  ruccolasalat
100 g  cashewnøtter, lettsaltede
12 stk  kapers
0,5 stk  paprika, søt
0,5 glass  hermetisk paprika
   olivenolje
   parmesanost

Tilbehør

   brød

Framgangsmåte

  • Skjær fisken i serveringsstykker, og dryss litt salt over.
  • Skrell forsiktig av det ytterste skallet av lime og sitron, og finhakk det.
  • Press saften av lime og sitron.
  • Knus rosépepper og bland sammen med skall og saft av lime og sitron, timianblader og olivenolje.
  • Vend fisken i marinaden, og la den stå i 10 minutter på benken.
  • Grill fisken i ca. 3 minutter på hver side.

Salat

  • Ha ruccolasalaten på et serveringsfat, og ha cashewnøtter, kapers og strimlet frisk og hermetisk paprika over.
  • Drypp over litt olivenolje og dryss med revet parmesan.

Server grillet kveite med salat og brød.

Legg igjen en kommentar